Pogoji uporabe

Spletne strani www.matevzplanko.com, www.hitri-planko.si in www.speedy-planko.com in vse povezane podstrani so last Športnega društva ČEZ PLANKE, ki spletne strani tudi upravlja. Vsebinsko in slikovno gradivo, objavljeno na spletnih straneh je last Športnega društva ČEZ PLANKE in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja Športnega društva ČEZ PLANKE.

Športno društvo ČEZ PLANKE se bo po najboljših močeh trudilo zagotavljati prave in ažurne podatke na svojih straneh, vendar pa za njihovo točnost in zanesljivost ne prevzema nobene odgovornosti. Prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Športno društvo ČEZ PLANKE ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh spletnih strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani. Niti Športno društvo ČEZ PLANKE niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Športno društvo ČEZ PLANKE si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani.

Na spletnih straneh obstajajo nekatere povezave na druge spletne strani, ki niso v neposredni povezavi z Športnim društvom ČEZ PLANKE. Vse takšne strani ne spadajo v okvir pravnih obvestil, ki se jim zavezuje Športno društvo ČEZ PLANKE.

Zaščita zasebnosti

Na spletnih straneh bo Športno društvo ČEZ PLANKE zbiralo nekatere podatke osebne narave in sicer za uporabo sistema pošiljanja e-novic ter za posredovanje ponudb kot odgovorov na prejeta vprašanja. Športno društvo ČEZ PLANKE se zavezuje, da bo pridobljene podatke uporabljal izključno za namene, za katere jih je pridobil in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!